Vi är Stockholms fönsterexperter

Vi älskar fönster och ger alla gamla sådana en ny fräsch skepnad. Vår expertis bygger på erfarenhet, en stark teamkänsla och noggrannhet. Bor du i Stockholm och behöver hjälp med fönsterbyte eller -renovering blir vi glada om du kontaktar oss.

Vi anpassar oss efter fastighetens förutsättningar och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar både ägaren och huset. Oavsett om du behöver en heltäckande renovering eller det är enstaka fönster det handlar om är vi redo att ta oss an uppdraget.

Vi vet att kunderna har egna önskemål och behov, därför installerar vi måttanpassade fönster av bästa kvalitet som finns i en rad olika varianter.

Vårt främsta mål är att se våra kunder nöjda och därför ser vi till att anpassa oss till dem från uppdragets start tills det avslutas.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig och dina fönster? Ring oss gärna!

Vi ger dina gamla fönster en ny skepnad

Vi är proffs inom nya, effektiva renoveringssystem som gör att vi kan förnya fönstren på ett snabbt sätt. Till exempel utför vi vårt uppdrag i en medelstor lägenhet på drygt en halvdag. Vårt arbetssätt medför låga omkostnader och givetvis mindre störningar i boendet, något som i vissa fall kan uppkomma i samband med längre fönsterarbeten.

Om fönsterbågarna behöver bytas ut väljer vi en passande metod som är både kostnadseffektiv och högkvalitativ.

Vi kan fönster och ger gärna dina en ny skepnad. Vi ser fram emot att ha dig som vår nästa kund!