Om oss

Välkommen till ett av proffsföretagen inom fönsterbyte och reparation i Stockholm. Vi kombinerar vår passion för fönster med en långvarig erfarenhet och en stark teamkänsla.

Oavsett om du behöver ett heltäckande fönsterbyte eller bara hjälp för enstaka fönster är vi redo att ta oss an uppdraget.

Vi strävar efter att erbjuda en fläckfri service åt alla våra kunder. Vi är lyhörda, skickliga och snabba med att ge dig både råd och tips om hur projektet kan genomföras på bästa möjliga sätt.

Våra högkvalitativa tjänster har lett till en lång lista med nöjda kunder. Behöver du hjälp med dina fönster? Ring oss gärna!

Hur jobbar vi?

Processen börjar givetvis med att du som kund kontaktar oss. Beskriv gärna ditt ärande per telefon och ställ alla frågor som känns väsentliga. Boka ett möte! Där kan vi i lugn och ro diskutera dina idéer och kombinera dem med våra skräddarsydda tjänster.

Vi gör ett hembesök där vi mäter alla fönster och tar upp ytterligare diskussioner med dig som kund vid behov. Följande steg är vår personliga offert.

När måtten är klara och önskemålen bestämda beställer vi fönstren och levererar. Monteringen utförs av våra skickliga snickare som även kontrollerar själva processen.

Efter slutfört uppdrag gör vi ytterligare en slutkontroll. Besiktningen utförs tillsammans med dig. Vår garanti och full dokumentation för fönster och montage lämnas till kunden.

Som du ser själv jobbar vi snabbt, effektivt och målinriktat.

Tveka inte! Ring oss och boka ett möte. Vi garanterar att du blir nöjd med vårt team och vår service.