feature-img

Gör ett fönsterbyte

Ett av skälen till att man kan vilja göra ett fönsterbyte är om man har gamla fönster som är dåligt isolerade. Sådana släpper nämligen in mycket kalluft, något som betyder att det kommer krävas en ökad energiförbrukning för att få ett behagligt inomhusklimat.

En ökad energiförbrukning är i sin tur något som förstås kommer att leda till ökade energikostnader. Även fast det innebär en utgift till en början är ett fönsterbyte därför något som du kan spara pengar på i det långa loppet.

Undvik att behöva frysa

Faktum att du kan spara pengar på att göra ett fönsterbyte må vara en av anledningarna till att det är en bra idé att göra det. Det är dock inte den enda. Ytterligare en anledning som är minst lika viktig är det faktum att det ger dig ett varmare och behagligare inomhusklimat. Som tidigare nämnt släpper dåligt isolerade fönster nämligen in mycket kalluft, något som du kan undvika om du byter ut de mot fönster som är bättre isolerade. Just sådana fönster är vad vi kommer att förse dig med.

feature-img

Fönster som skyddar mot solen

Att skydda sig mot kylan och få lägre energikostnader är inte de enda anledningarna till att man kan vilja skaffa nya fönster. Det finns nämligen olika typer av fönster som fyller olika funktioner. På sommaren kan det till exempel vara skönt med fönster som skyddar mot solen och värmen, framför allt i dessa tider då somrarna blir allt varmare. Vi kan förse dig med solskyddsglas med olika styrkor och som uppfyller just denna funktion. Detsamma gäller fönster som har en ljudisolerande effekt. Du behöver bara meddela oss om vilken funktion du vill att dina nya fönster ska fylla så ser vi till att förse dig med passande sådana.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify